Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

0746 661445 / 0735 818947

Membru Bizoo de 14 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
1314 pareri
Produse (3805)

Panou cu leduri Piese auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei
Brand
PIESE AUTO
Pe stoc
Nu
Descriere
Panou luminos cu leduri Piese auto

Panou luminos cu leduri multicolore. Efecte de animatie prin aprinderea succesiva a ledurilor. Ideal pentru magazine, terase, baruri, discoteci, pub-uri, pizzerii, sali de biliard etc. Cu siguranta acest panou va atrage mai multi clienti.

Panou cu leduri Piese auto  - Pe un fond albastru inchis, aproape de negru, cu litere mari de culoare rosie, clientii dumneavoastra vor putea sesiza de la mare distanta, magazinul! Este un aspect important pentru orice comerciant, din oricare domeniu, pentru a-si arata disponibilitatea chiar si pe timp de zi, fiindca aceasta reclama va putea fi foarte usor observata de la distanta datorita LED-urilor de mare putere si care au o intensitate luminoasa constanta.

Eficienta tehnologiei reclamelor cu LED, se datoareaza consumului mic al acestor dispozitive luminoase, consum care nu va depasi 7W, pentru acest tip de reclama. Alaturi de faptul ca o veti putea intretine practic fara niciun cost, totul reducandu-se doar la stergerea si pastrarea curata a panoului luminos si a costurilor de consum aproape insesizabile, fac din acesta solutie de avertizare a publicului, cea mai ieftina solutie de marketing direct.

Caracteristici:

Dimensiuni panou: 50 x 25 cm
Sistem de prindere inclus.
fect animatie: ledurile de pe margine se aprind succesiv lasand senzatie de rotire.
Alimentare: 220V
Garantie 24 luni!
Acordam reducere in cazul achizitionarii si panoului SERVICE AUTO !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura