Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

0746 661445 / 0735 818947

Membru Bizoo de 16 ani.
4.03
4 stars: Foarte bun
807 pareri
Produse (500)

Grill gaz 5 arzatoare BBQ 5000 Master Grill Teesa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Cod produs
TSA0096Q
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Gratar gaz Teesa BBQ 5000 Master

Grill gaz BBQ 5000 Master Teesa

Te intrebi ce gratar sa alegi? Incearca gratarul pe gaz BBQ 5000 Master Grill de la Teesa si raspunsul va deveni evident! Produsul este potrivit pentru intalnirile de familie, dar si pentru intalniri mai mari cu prietenii tai! Functionalitatea sa permite pregatirea mai multor feluri de carne, peste, legume sau cartofi! Orice ai dori tu sau prietenii tai, BBQ Master 5000 de la Teesa poate sa prepare!

5 arzatoare

Gratarul de gradina BBQ 5000 Master Grill de la Teesa este dotat cu 4 arzatoare din otel inoxidabil cu putere totala de 14.4 kW, iar unul din blaturile de lucru are un arzator suplimentar de 3 kW, ceea ce iti va permite sa pregatesti de exemplu sosul pentru mancarurile la gratar.

Reglarea arzatoarelor

Avantajul unui gratar pe gaz fata de un gratar cu carbune este capacitatea de a regla arzatoarele, astfel incat poti fi sigur ca mancarea nu se va arde. iecare arzator are aprindere automata si reglare independenta a temperaturii. Este de retinut faptul ca la gratarul BBQ 5000 Master Grill de la Teesa fiecare arzator are reglare independenta.

Gratar din fonta

Gratarul cu gaz Teesa iti va permite sa pregatesti o petrecere adevarata! Dispozitivul are un gratar din fonta, pe care poti prepara, de exemplu, carne si o placa neteda, din fonta, care va fi perfecta pentru a prepara pestele si fructele de mare. Iar daca doresti sa mentii temperatura mancarii pregatite, poti folosi gratarul pentru incalzire.

2 blaturi de lucru
Gratarul de gradina BBQ Master 5000 Teesa este extrem de usor de utilizat, astfel incat poti uita de alergatul la bucatarie - BBQ Master 5000 are doua blaturi de lucru care iti permit sa pregatesti preparatele extrem de simplu!

Caracteristici utile
Acesta nu sunt toate facilitatile oferite de gratarul Teesa! Dispozitivul are, de asemenea, carlige practice pe care poti agata accesoriile de care ai nevoie. In plus, gratarul este echipat si cu un deschizator de sticle! Merita mentionat si un dulap care va pastra ordinea in jurul locului de munca.

Curatare usoara

Esti ingrijorat de timpul pe care il vei petrece pentru curatarea gratarului? BBQ Master 5000 de la Teesa nu are locuri ?greu accesibile? - poti curata totul cu usurinta datorita tavii de scurgere detasabile, care colecteaza toata grasimea scursa.

De inalta calitate

Grill-ul cu gaz BBQ Master 5000 se remarca prin calitatea inalta a materialelor utilizate, astfel incat poti fi sigur ca gratarul va dura ani de zile. Elementele exterioare - inclusiv capacul cu maner, panoul si usa dulapului sunt din otel inoxidabil.

Termometru incorporat

Avantajul grill-ului pe gaz BBQ Master 5000 de la Teesa fata de cel clasic este capacitatea de a regla constant temperatura. Acum este si mai usor sa faci acest lucru datorita faptului ca pe capacul grill-ului Teesa este un termometru ce indica temperatura. Astfel ai totul sub control!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura