Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

0746 661445 / 0735 818947

Membru Bizoo de 14 ani.
4.02
4 stars: Foarte bun
679 pareri
Produse (3792)

Set cutite de bucatarie 6 piese Renberg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei
Brand
MARRB2591GR
Pe stoc
Da
Descriere
Un set modern, de 5 cutite pe un stativ Renberg din oțel inoxidabil acoperit cu un strat ceramic, antimicrobiene, care sunt ideale pentru taierea fructelor, legumelor, carne, pâine etc.

Mâner acoperit cu un strat de silicon anti-lubrifiant, care oferă aderență confortabilă și sigură chiar și pe mâinile ude.
Rezistent la deformare și modificări de culoare.
Design si culori moderne.
Suportul  se potrivesc perfect în design de bucătărie, datorită lui, cuțitele vor fi întotdeauna ordonată, și, de asemenea, la indemana.
În interiorul suportului sunt  fire de polipropilenă, care vă permit să stocați cuțite de orice lungime și lățime, în cazul în care doar se potrivesc în suport.

Setul este format din 6 elemente:

Cutit bucatar sef (20cm lamă)
Cutit Pâine (lamă 20cm)
Cutit feliere (20cm lamă)
Cuțit universal (12.5cm lamă)
Cuțit decojit (8.75cm)
Suport cu  fire de polipropilenă

Cutite acoperite ceramic sunt ideale pentru tăierea în felii zi de zi și pentru tocat fructe si legume, pâine și carne fără oase. Grație materialelor utilizate alimentele nu capata gust metalic sau miros iar fructe și legumele taiate nu oxideaza.

Confortabil de utilizat. Ergonomic, anti-alunecare mânere asigura o prindere confortabilă și sigură, cu un control complet mișcare. Design special echilibrată face tăierea o plăcere. Extrem de ascuțite lamele asigură durată lungă de viață fără a fi nevoie de ascutire. Păstrarea cuțite curate este extrem de ușor. Tocarea și tranșarea trebuie să fie efectuată pe un tocator de lemn sau silicon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura